Noor van den Bergh

Noor van den Bergh

Noor is geboren en getogen in Den Haag en volgde, na Gymnasium alpha  aan het Nederlandsch Lyceum, een opleiding tot verpleegkundige in Amsterdam. In 1981 verhuisde Noor met haar Amerikaanse echtgenoot naar New York waar ze van 1981 tot 1983 op NYU een masters programma in health care management heeft gevolgd, met degree uiteraard. Daarna tot eind 1992 bij de Visiting Nurse Service van NY gewerkt als manager home care.
Eind 1992 is ze met haar gezin (twee kinderen) terug naar Nederland verhuisd waar ze van 1994 tot 2017 heeft gewerkt als directeur van het Joodse woonzorgcentrum het mr L.E. Visserhuis in Den Haag. Vanaf 2018  is Noor parttime werkzaam als verpleegkundige bij het expertisecentrum euthanasie.
Hobby's: tennis, roeien, golf, wandelen lange afstanden en bridge. Verder is ze vrijwilliger bij het herinneringscentrum Westerbork als gastspreker.
14:45 - 15:45

Oud worden met nesjomme, goed of verkeerd?

Noor zal vertellen over haar 23 jarige loopbaan in de Joodse ouderenzorg en een discussie op gang brengen over de ouderenzorg in het algemeen en Joodse ouderenzorg in het bijzonder.

Scroll naar boven